small_908_1

Két Kéz Segítő Alapítvány


A Két Kéz Segítő Alapítvány 2009 szeptemberében jött létre, szülői kezdeményezésre.

Célunk, hogy az autista gyermekeket nevelő családokat segítsük minden olyan információval, amit mi magunk – szintén érintett szülők – az évek alatt megismertünk, kipróbáltunk és eredményesnek találtunk. Az elmúlt évek alatt rengeteget tanultunk, kutattunk, megismertünk és kipróbáltunk különféle terápiákat, módszereket, amik gyermekeinknek sokat segítettek a fejlődésben.Ezek ismeretében arra gondoltunk, hogy tapasztalatainkat szeretnénk megosztani a hozzánk hasonló helyzetben lévő családokkal, elérhetővé tenni számukra az itthon még nem, vagy alig ismert terápiákat, gyógymódokat.

2010 őszén – tapasztalatainkra alapozva – elhatároztuk, hogy létrehozunk egy integrált óvodát, ahol a lehető legjobb körülményeket biztosítva, kiváló szakemberek segítségével, kipróbált és hatékony, sikeres terápiákat alkalmazva, integrált környezetben segítjük a sajátos nevelési igényű gyermekeket beilleszkedni a mindennapokba, célunk élhetőbb, könnyebb életet biztosítani számukra.

Céljaink elérése érdekében örömmel fogadunk minden tárgyi és pénzbeli adományt.

Számlaszámunk:
OTP Bank Zrt 11719001-20348227 számú számlaszámára (IBAN: HU98 1171 9001 2034 8227 0000 0000

Az eddig megvalósítottakon kívül több módon (táborokkal, élelmiszerekkel, vitaminokkal, tájékoztató rendezvényekkel, szabadtéri programokkal, fejlesztő játékokkal, stb…) is segíteni szeretnénk a sajátos nevelési igényű gyermekeket, és azok családjait.
Ezért várjuk olyan cégek, magánszemélyek jelentkezését is, akik anyagi vagy természetbeni segítséggel támogatni tudják a munkánkat. Örömmel fogadunk játékokat, fejlesztő eszközöket, táborozási lehetőségeket, bio-élelmiszert, stb.

Elérhetőségeink:

Két Kéz Segítő Alapítvány

Székhely: 1191 Budapest, Kosárfonó u. 4. 8./29.

Telefonszámok: +36-20-592-1292

E-mail: ketkez@ketkez.hu

Web: http://www.ketkez.hu/